CrowdLED’s ervaring
in radio
bestuurde
wearables.

Het CrowdSaver label,
een logische stap.

Ons Verhaal

Kolkende stadions, spetterende concerten en marktleider in Europa. Het kon niet op voor CrowdLED – en toen kwam corona. “En wij weten ook wel dat de evenementenbranche de laatste zal zijn die weer op zal starten na deze crisis,” vertelt oprichter en CEO Paul Reuwer.

Toch zagen Paul en zijn team al snel de kansen en mogelijkheden. “Onze LED-producten zijn op afstand te bedienen via een ingebouwde radiosignaalontvanger. Die techniek kunnen we juist in coronatijd toepassen om Nederland te helpen weer op te starten en naar het werk te gaan.” CrowdLED richtte zich in het verleden voornamelijk op festivals, congressen en andere evenementen. De CrowdRanger kan echter veel breder worden ingezet. “We willen iedereen een veilig gevoel geven op het werk – dus niet alleen bij concerten of in musea.” Onder meer praktisch in fabrieken en distributiecentra.

“Het is goed om weer bezig te zijn en onze expertise in te zetten om bedrijven weer aan het werk te krijgen,” zegt Paul. “Ons doel was altijd het samenbrengen van mensen en door mensen weer aan het werk te kunnen laten gaan, doen we dat nu nog steeds. Dus partygadget of social distancing wearable, de missie van CrowdLED is onveranderd.”

Onze kernwaarden

Innovatie

Een jong team van engineers die constant het mogelijke van wearable tech keer op keer verleggen.

Gebruiksvriendelijk

Complexe, geavanceerde technologie gereduceerd tot apparaten die door iedereen te gebruiken zijn.

Eerlijk

Een bedrijfscultuur gebaseerd op Nederlandse directheid. We draaien er niet omheen.